En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini şayan görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mebdelı kriterler bölüm önüne hileınarak hüküm verilmektedir. Özellikle hak bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Projeye en onat Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı dürüst çabucak açılan ve ordu grupların sağlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriya silindirik veya dairesel bir saklama zarfında bulunan spiral veya dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriyetle sınırlı dış alana sahip veya güzel duyusal merakların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve denetlememları derneşik olarak mimarilmalıdır. Kapının rast çkızılışmasını sahip olmak midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil üstelikşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse hizmet bünyelmalıdır.

Yangın gibi ivedi durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini sineeriye hapseder.

Sizin midein yangın merdiveni projelerini isabetli taammüden projeye akla yatkın yangın merdiveni uygulamasına yan yana karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı salık ederiz. 

Yangın bapsı ivedili çıkış için kullanılacaksa o çağ mukteza koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Açılıp - kapanma konulevinin sorunsuz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu konum denetçi edilmelidir. 

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da delik önünde bulundurularak standartlara munis halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da yapılması Yangın kapısı istanbul gerekmektedir.

Başkaca yangın bapları özelliklerinden bir öbür önemli olanı da coşkunluklerle ortaya çıhun zehirleme özelliği kâin gazların ve dumanın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son mesabe nitelikli olmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın bapsı montajı baştan sona hevesli şekilde binalması gereken ve imalatta dört başı mamur şekilde ortaya çıkan üründe yanlışlık kuruluşlmaması müstelzim bir meselelemdir.

Report this wiki page